Isteri anda BERPANTANG? BERPANTANG?BERPANTANG?

π™ƒπ™–π™ž π™šπ™£π™˜π™žπ™  𝙨π™ͺπ™–π™’π™ž... Isteri nak bersalin❓ Isteri dah bersalin❓ Dalam pantang❓

Elok sangat lah tu… Hadiahkan lah isteri set Sumosauna ni. Confirm 100% isteri happy❗️

ππ€πŠ π‚π„π‘πˆπ“π€ 𝐒𝐀𝐔𝐍𝐀 π’π„πŒπ€π’π€ 𝐁𝐄𝐑𝐏𝐀𝐍𝐓𝐀𝐍𝐆...

Bersauna masa pantang ni satu benda yang memuaskan hati dan badan wanita.Β 

Puas sebab tengok darah nifas keluar lancar.Β 

Puas sebab hilang sakit badan, kepala & muscle masa berhempas pulas layan contraction sampai 10cm.Β 

Puas sebab setiap hari berat boleh turun❗️

BILA LAGI NAK MANJAKAN ISTERI, ENCIK SUAMI ?

Kebaikan bersauna SEMASA PANTANG SEMASA PANTANGSEMASA PANTANG

𝐡𝐴𝐻𝐴𝐺𝐼𝐴 𝑖𝑑𝑒 π‘ π‘’π‘π‘’π‘›π‘Žπ‘Ÿπ‘›π‘¦π‘Ž π—•π—˜π—₯π— π—¨π—Ÿπ—” π‘‘π‘’π‘›π‘”π‘Žπ‘› π‘˜π‘–π‘‘π‘Ž β“ˆβ’Άβ“Žβ’Άβ“ƒβ’Όπ‘˜π‘Žπ‘› π‘‘π‘–π‘Ÿπ‘– π‘˜π‘–π‘‘π‘Ž π‘ π‘’π‘›π‘‘π‘–π‘Ÿπ‘– π‘‘π‘’π‘Ÿπ‘™π‘’π‘π‘–β„Ž π‘‘π‘Žβ„Žπ‘’π‘™π‘’!

Darah Lancar

Melancarkan pengaliran darah seluruh badan (termasuk darah nifas).

Legakan Otot

Melegakan ketegangan otot dan sakit badan (kesan contraction dan meneran).

Tanggalkan Kulit Mati

Melembutkan dan menanggalkan sel kulit mati (gunakan kopi scrub selepas bersauna untuk kurangkan stretch marks).

Turunkan Berat

Mengurangkan berat (gemuk air, berat naik mendadak semasa mengandung).

Kenapa PILIH SUMOSAUNA ? SUMOSAUNA ?SUMOSAUNA ?

Miliki Set Sauna pertama anda dengan Sumosauna kerana SUMOSAUNA adalah Produk Sauna Mudah Alih yang membantu MEREKA YANG SAKIT BADAN, STRESS & MAHU KURUS untuk mendapat KESIHATAN YANG OPTIMUM !

Tidak seperti PRODUK SAUNA MUDAH ALIH yang lain, SUMOSAUNA mempunyai KELEBIHAN & KELAINAN TERSENDIRI yang TERBUKTI memberikan KEPUASAN BERLIPAT KALI GANDA & anda tidak akan menyesal mengeluarkan sejumlah wang!

Kelebihan SET SUMOSAUNA ? SET SUMOSAUNA ?SET SUMOSAUNA ?

HARGA MUNGKIN NAMPAK MAHAL, TAPI PRODUK SUMOSAUNA BERKUALITI & ANDA PASTI BERPUASHATI MEMILIKINYA!

SUMOSAUNA adalah Produk Sauna Mudah Alih yang TERKENAL di Malaysia & ianya sangat BERKUALITI ! Manfaat yang anda akan dapat sangat-sangat berbaloi!

NYLON POLYSTER

Material Sumo Tent mempunyai 3 lapisan ketebalan yang mudah dicuci, cepat kering & tahan lasak & ianya tidak mudah koyak.

'DUAL ZIP', 'EXTRA ZIP' & POKET KECIL

Sumo Tent mempunyai Zip Luar & Dalam, Zip Tambahan serta Poket Kecil di hadapan untuk keselesaan anda ketika bersauna.

'Hoodie' Kepala

Kelebihan Sumo Tent mempunyai 'Hoodie' Kepala yang membantu melindungi rambut dari kerosakan kerana pencemaran, tekanan dari gaya hidup yang sibuk.

'Floor Mat'

'Floor Mat' berkualiti diberikan sebagai alas supaya peluh yang menitik atau wap air dari bekas herba tidak bertakung di dalam Sumo Tent & anda akan selesa berada di dalamnya.

'Herbal Box'

Bekas Herba digunakan untuk meletak Sumo Herbs & kesegaran bersauna yang anda rasai seperti di Spa terpilih

6 Pilihan Warna!

6 pilihan warna yang sangat menarik mengikut citarasa anda. Ianya boleh membangkitkan semangat untuk anda bersauna setiap hari!

Koleksi Testimoni TestimoniTestimoni

Kepercayaan pelanggan sauna keutamaan kami. Terbukti mereka semua telah JATUH CINTA! Hari-hari pasti hendak bersauna! Anda bila lagi??? Wang yang anda laburkan bukan untuk esok & lusa. Tapi untuk masa depan kesihatan yang optimum. In Shaa Allah!

Read Me FIRST FIRSTFIRST

Sauna Dan Sumosauna : Jenis Pilihan Set Sumosauna

Produk Sauna Mudah Alih Terkenal di Malaysia

Saya nak beli set Sumosauna, tapi tak tau nak beli yang mana.

Apa beza dia ye?

Sumosauna ProΒ adalah set sauna biasa. Sesuai digunakan untuk seorang diri bagi mereka yang sukakan ‘me time’.

Sumosauna Pro MaxΒ boleh digunakan untuk bersauna berdua. Seorang bersauna seluruh badan dan seorang lagi bersauna kaki. Dan Sumosauna Pro Max ini juga sesuai untuk wanita mengandung di mana wanita mengandung boleh bersauna untuk bahagian kaki sahaja, kerana terdapat 2 lubang di bahagian tepi khemah sauna. Jika tidak digunakan, lubang tersebut boleh diikat untuk memastikan tiada wap yang keluar dari khemah sauna.

Set Sumosauna Pro & Pro Max

Setiap pembelian Set Sumosauna sama ada Pro/Pro Max, ianya didatangkan dengan barangan berikut;

** Adalah barangan yang terdapat di dalam Sumo Kit Box.

Nota : Video Tutorial, akan diberikan oleh ejen. Walaubagaimanapun, anda boleh dapati video tersebut di dalam Blog/Jurnal Empire Sauna bertajuk; “Pertama Kali Bersauna?

6 Pilihan Warna Sumo Tent

Pilihan warna Sumo Tent adalah sama untuk Set Sumosauna Pro/Pro Max. Namun, walaubagaimanapun, warna-warna tersebut adalah bergantung kepada stok di HQ. Sekiranya tiada stok warna, pihak Empire Sauna akan hubungi anda untuk tukar kepada warna-warna lain yang mempunyai stok. [Harap Maklum]

Set Sumosauna Pro

(Sakura Limited Edition)

Ramai orang tanya;

Set Sumosauna tak termasuk Sumo Bangku ke?

Tak ada. Sumo Bangku anda boleh beli secara berasingan. Walau bagaimapun, anda masih boleh menggunakan kerusi/bangku apa sahaja asalkan ianya plastik kerana mudah untuk dicuci kesan dari peluh dan toksin yang keluar ketika bersauna

Ciri-ciri Khas Sumo Tent

Sumber : Sumosauna HQ

Sauna Dan Sumosauna : Tips Pertama Kali Bersauna

Di sini kami sertakan beberapa video & tips penting yang berkaitan untuk anda tahu.

Cara Pasang Set Sumosauna

Cara Guna Sumo Steamer

Cara Lipat Sumo Tent

Cara Betulkan Tulang Sumo Tent Terkehel >.<

Sumo Herbs boleh digunakan 3-4 kali sampai hilang bau. Tapi, macamana nak simpan & kekalkan kesegarannya?

Lihat video di bawah;

Perlu ke pasang Herbal Box setiap kali bersauna?

Tahap Kepanasan & Kiraan Masa

Penggunaan Kerusi/Bangku

Kalau anda belum beli/tebus Voucher Sumo Bangku, anda boleh gunakan sebarang kerusi dari material plastik/besi tahan panas kerana bersauna akan mengeluarkan peluh yang banyak. Kerusi/Bangku dari material yang mudah dicuci/kering dengan cepat adalah sangat sesuai. Lebih-lebih lagi ia tidak mudah menyimpan bakteria, berbanding kerusi material kayu/fabrik.

Nak kena mandi ke lepas bersauna?

Recap :

Tip Untuk Pertama Kali Bersauna

πŸ’  Minum air isotonik. Contoh seperti air 100plus atau Revive. Cara: minum air kosong segelas, lepas tu minum air isotonik beberapa teguk. Tujuannya untuk menggantikan sejumlah air dan mineral yang keluar semasa bersauna nanti.

πŸ’  Disarankan ‘start’ bersauna dengan 10-15 minit sekali sessi dengan menggunakan suhu yang rendah. Bila badan dah selesa boleh tambah masa sehingga 30-45 min per session.

πŸ’  Pakai pakaian yang selesa, breathable, tak terlalu ketat dan tebal. Senang cerita berkemban dengan kain batik je! Wanita pasti suka >.<

πŸ’  Lepas makan makanan berat, jarakkan 1-2 jam sebelum bersauna. Untuk beri laluan kepada sistem penghadaman. Kalau lapar, makan makanan yang ringan dahulu sebelum bersauna.

πŸ’  Kalau terasa nak pitam ketika bersauna, sakit kepala atau tak sihat, bersegeralah keluar dari sauna. Jangan paksa badan. Know your limits! Ini penting!

πŸ’  Selepas habis 1 sesi bersauna, rehat sekejap dan bilas badan dengan air suam/sejuk untuk bersihkan diri. Badan akan rasa lebih fresh untuk sambung sesi seterusnya.

Ready nak bersauna?

Enjoy your mandi peluh kaw-kaw >.<

Sumber : Sumosauna HQ

SUMOSAUNA BUKAN SAUNA BIASA-BIASA

SUMOSAUNA adalah PRODUK SAUNA MUDAH ALIH yang TERKENAL di MALAYSIA dengan menyediakan BANYAK KEMUDAHAN & MANFAAT yang diperoleh.